Za brisanje korisničkog profila na traci izbornika u donjem lijevom uglu kliknite na ikonu s imenom te Postavke profila. U donjem desnom uglu kliknite na "Obriši korisnički račun", te "Da, obriši" za brisanje.
Što se dešava brisanjem korisničkog profila?
Ujedno se brišu i svi poslovni subjekti kojima je taj korisnički profil vlasnik u Parri.
Ako ste ugovorili uslugu informacijskog posrednika s Aestus financijskim savjetovanjem d.o.o. za sve poslovne subjekte kojima je ovaj korisnički profil vlasnik, istovremeno Parra prestaje biti adresa za zaprimanje eRačuna za te poslovne subjekte (OIB-e).
Ako ste imali aktivnu Parra pretplatu, pretplata se otkazuje. Na ekranu će se prikazati dugovanja na dan brisanja korisničkog profila.
Nakon što ste potvrdili brisanje više se nećete moći prijaviti niti koristiti taj korisnički profil, Vaši podaci i podaci svih istovremeno obrisanih poslovnih subjekata se više ne obrađuju i korisnički račun će biti označen za trajno brisanje.
Zaprimit ćete email obavijest s potvrdom o brisanju korisničkog profila i svim gore navedenim informacijama.
Iz sigurnosnih razloga još 30 dana nakon ovog postupka račun ostaje u “privremenom brisanju”. U tom razdoblju nije moguće otvoriti novi korisnički račun sa istom email adresom.
Ako se predomislite i želite vratiti svoj korisnički račun unutar 30 dana od brisanja, javite se Parra korisničkoj podršci putem emaila.
Nakon isteka 30 dana svi Vaši podaci bit će trajno i nepovratno izbrisani.
